آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

افزایش آلودگی هوا در تهران

افزایش آلودگی هوا در تهران روز گذشته تهرانی ها نخستین هوای آلوده برای همه گروه های سنی را در سال جاری تجربه کردند، اکنون نیز هوای تهران برای گروه های حساس جامعه ناسالم است و احتمالا فردا نیز همین وضعیت پابرجاست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 10
کد خبر: ۹۴۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر در حال حاضر کیفیت هوای شهر تهران با شاخص 136 در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس جامعه قرار دارد؛ در این شرایط افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی ، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

 

روز گذشته تهرانی ها نخستین هوای آلوده برای همه گروه های جامعه را با شاخص 162 در سال جاری تجربه کردند و طبق پیش بینی شرکت کنترل کیفیت هوا، روز آینده نیز هوای تهران در محدوده قابل قبول و ناسالم برای گروه های حساس جامعه است. این روزها و با شدید شدن گرمای هوای آلاینده ازن موجب آلودگی هوای تهران شده است و با تدوام گرما احتمال افزایش روزهای ناسالم نیز قابل پیش بینی است.

 

اّزن یک آلاینده ثانویه است؛ در اثر احتراق و قرار گرفتن در مجاورت گرما و نور خورشید واکنش شیمیایی رخ می‌دهد و ازن تولید می‌شود. با کاهش وزش باد و افزایش تابش خورشید غلظت این آلاینده بیشتر می شود بنابراین در ادامه فصل تابستان باز هم شاهد افزایش تعداد روزهای آلوده هوا خواهیم بود.

در حال حاضر دمای هوای تهران 34 درجه سانتیگراد است و طبق اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، کمینه دما در روز آینده 26 درجه و بیشینه دما 36 درجه خواهد بود./تسنیم

کلمات کلیدی: آلودگی هوا تهران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار